+32 (0) 487 111 350 / +32 (0) 487 377 076 info@personalchauffeur.be

Privé Chauffeur Mechelen

 

Het bedrijf Personal Chauffeur is gevestigd in regio Mechelen. Ook al zorgt het bedrijf voor personenvervoer in heel Europa, rondrijden in Mechelen bezorgt onze chauffeurs steeds een extra thuisgevoel. Bent u op zoek naar een privé chauffeur en moet u Mechelen passeren? Neem dan zeker contact op met Personal Chauffeur!


 

Privé chauffeur in Mechelen

 

Een rondrit in Mechelen van de ene afspraak naar de andere, een restaurantbezoek zonder zorgen, of een business meeting? De privé taxidienst van Personal Chauffeur zorgt voor een efficiënte verplaatsing in Mechelen. Zorgeloos tot uw bestemming en terug? Dat is de service van Personal Chauffeur!


 

Personenvervoer naar Mechelen

 

Op zoek naar luchthavenvervoer of shuttledienst tot in Mechelen? Personal Chauffeur komt u op de afgesproken plaats oppikken. Een privé chauffeur kan 1 tot 7 personen tot de eindbestemming voeren met een luxewagen of een minibus. U bevindt zich ergens in Europa en wenst zorgeloos tot in Mechelen te geraken? Reserveer dan simpelweg een privé chauffeur!


 

Privé Chauffeur Huren vanuit Mechelen

 

U wilt vanuit Mechelen naar een bestemming in België of elders in Europa afzakken? Een privé chauffeur zorgt ervoor dat u nergens moet wachten. Personal Chauffeur zorgt er steeds voor dat u, als particulier of professional, geraakt waar u moet zijn. Zorg voor een luxueuze en comfortabele trip!

PERSONAL CHAUFFEUR

Driving. We Take it personally!

CARS

Mercedes E Class

Mercedes S Class

Mercedes V Class

CONTACT US

Tervuursesteenweg 63
1981 Hofstade
Belgium

+32 (0) 487 37 70 76

info@personalchauffeur.be