+32 (0) 487 111 350 / +32 (0) 487 377 076 info@personalchauffeur.be

Privévervoer van Personal Chauffeur : betrouwbare efficiëntie…

 

Personal Chauffeur is een Belgische onderneming, die gespecialiseerd is in het verhuren van wagens met chauffeur. De firma heeft een centrale uitvalsbasis in het midden van België, en bijgevolg ook in het centrum van Europa.

Personal Chauffeur biedt u efficiënt privévervoer aan. Altijd op tijd!

Privévervoer binnen België met een ervaren chauffeur

 

Met Personal Chauffeur zijn alle bestemmingen in België binnen handbereik. Geen tijd verliezen, geen zorgen over de meest efficiënte route, het hoogste comfort, …

Wie kan er baat hebben bij privévervoer in België? Dit kunnen zowel particulieren als professionals zijn. Denk bijvoorbeeld aan luchthavenvervoer en shuttlediensten, een toeristische rondreis in België of privévervoer naar meetings.

Gasten in België verwennen met privé vervoer? Zij kunnen zich op die manier comfortabel binnen België verplaatsen. Bij belangrijke evenementen of trouwfeesten kunnen luxewagens met privéchauffeur dan weer voor extra klasse zorgen. Personal Chauffeur biedt VIP privévervoer aan.

Privévervoer in Europa : reizen zonder zorgen

 

Personal Chauffeur is niet gebonden aan België. De firma biedt chauffeursdiensten in heel Europa aan. Nationaal en internationaal privé vervoer behoren tot de kernactiviteiten van Personal Chauffeur.

Een ervaren privéchauffeur met luxewagen of minibus zorgt ervoor dat alle Europese bestemmingen vanuit België gemakkelijk bereikbaar worden. Uiteraard zijn reizen vanuit een Europees land naar België ook mogelijk.

Personal Chauffeur verzorgt ook privévervoer binnen West-Europese landen. De onderneming is 24 uur op 24 flexibel inzetbaar voor zakenreizen en plezieruitstappen. Verschillende locaties bezoeken in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, … was nog nooit zo eenvoudig.

Koerier belangrijke documenten

 

In de zakenwereld is Personal Chauffeur gekend voor het express vervoer van belangrijke documenten. Vertrouwelijke documenten van zakenmensen, advocaten, notarissen en dokters worden snel naar de juiste bestemming gebracht.

Ook voor het dringend transport van andere kleine zaken, zoals laptops, sleutels, badges, … doet men een beroep op het betrouwbare privévervoer van Personal Chauffeur.

PERSONAL CHAUFFEUR

Driving. We Take it personally!

CARS

Mercedes E Class

Mercedes S Class

Mercedes V Class

CONTACT US

Tervuursesteenweg 63
1981 Hofstade
Belgium

+32 (0) 487 11 13 50

+32 (0) 487 37 70 76

info@personalchauffeur.be