+32 (0) 487 111 350 / +32 (0) 487 377 076 info@personalchauffeur.be

Vakantievervoer met Privé Chauffeur

 

U kan Personal Chauffeur boeken voor al uw reizen in Europa. Deel simpelweg uw bestemming mee en uw reis kan ingepland worden! Personal Chauffeur zet u af aan alle hotels of vakantiehuizen. Daarnaast werkt Personal Chauffeur ook nauw samen met verschillende reisbureaus. Informeer u over uw vakantievervoer!

Privé vakantievervoer skivakantie

 

Comfortabel op skivakantie in een luxe minibus voor 7 personen met een privé Chauffeur. Dat is eens iets anders! Ja, en ook extra comfortabel.

Uw privé chauffeur pikt u op en zorgt voor het rechtstreekse vakantievervoer naar uw skioord. Wanneer uw skivakantie erop zit, komt uw chauffeur u ophalen. Best, want u zal wel wat moe zijn na al dat skiën.

Gaat u binnenkort op skivakantie? Vraag dan hier naar de vervoersmogelijkheden voor uw reis!

Vakantievervoer voor citytrips

 

Een citytrip duurt meestal niet al te lang. Heeft u er al eens bij stilgestaan hoeveel tijd er verloren gaat terwijl u onderweg bent? Wachten op de trein, wachten op het vliegtuig, tussenstops, … Dat moet beter kunnen!

Een privé chauffeur draait de rollen om. Hij wacht op u. Een privé chauffeur werkt voor u en tracht aan al uw wensen tegemoet te komen.

Gaat u binnenkort op citytrip? Probeer dan privé vakantievervoer uit!

Europese reizen met privé vakantievervoer

 

Uiteraard kan u eveneens voor alle andere reizen een beroep doen op de chauffeursdiensten van Personal Chauffeur. Zo zijn bijvoorbeeld reizen naar Zuid-Frankrijk en Spanje populair.

Het vervoer voor uw exclusieve reizen, luxereizen en huwelijksreizen in Europa brengt Personal Chauffeur voor u in orde. Onze luxewagens voldoen aan uw verwachtingen.

Een reis in Europa met Privé vakantievervoer? Het kan! Boek uw luxe, comfort en veiligheid hier !

PERSONAL CHAUFFEUR

Driving. We Take it personally!

CARS

Mercedes E Class

Mercedes S Class

Mercedes V Class

CONTACT US

Tervuursesteenweg 63
1981 Hofstade
Belgium

+32 (0) 487 37 70 76

info@personalchauffeur.be