+32 (0) 487 111 350 / +32 (0) 487 377 076 info@personalchauffeur.be

Evenementenvervoer & VIP Vervoer

 

U ontvangt speciale gasten of u organiseert een belangrijk evenement? Dan kunnen personenwagens of vip minibussen ingezet worden om uw gasten stijlvol voor de ingang af te zetten. Er wordt ook vaak een shuttledienst ingezet vanaf een parking tot aan het evenement. Informeer u over uw evenementenvervoer of VIP vervoer!

Trouwvervoer, evenementenvervoer bij uitstek

 

Luxewagens met chauffeur kunnen trouwfeesten en evenementen van een extra stijlvol karakter voorzien. Zoekt u chauffeurs voor uw trouwvervoer? Steek dan zeker hier uw licht op!

Natuurlijk zijn de bruid en de bruidegom de belangrijkste vip’s van de dag. Een privé chauffeur kan hen de hele dag rondrijden in alle comfort. Men laat de getuigen vaak meegenieten van de privileges. Ook zij kunnen dan in een luxewagen met privé chauffeur rondgereden worden.

Op zoek naar trouwvervoer? Hoeveel auto’s met chauffeur heeft u nodig? Vraag hier evenementenvervoer aan.

Evenementenvervoer voor alle feesten

 

U geeft een feestje of organiseert een evenement en wilt uw gasten ten volle laten genieten ? Voorzie hen dan van efficiënt evenementenvervoer! Op die manier moeten zij zich geen zorgen maken over de tijd. Dat laatste glaasje cava kan ook geen kwaad.

Organiseert u regelmatig evenementen? Laten we de handen dan in elkaar slaan en een vaste samenwerkingsformule bekomen. Personal Chauffeur neemt alle vip-vervoer en evenementenvervoer op zijn schouders.

Waar is uw feestje? Een beetje te ver om gewoon een taxi te nemen? Of u moet verschillende locaties combineren ? Reserveer uw privé chauffeur voor feestvervoer hier!

VIP Vervoer: evenementenvervoer voor uw gasten

 

U heeft een special guest uitgenodigd? Daar hoort natuurlijk de nodige service bij. Personal chauffeur neemt het gastenvervoer voor zijn rekening.

VIP vervoer kan bijvoorbeeld aangevraagd worden voor gastsprekers, zangers, dj’s, acteurs, CEO’s, … Zij worden in een stijlvolle luxewagen tot op de juiste bestemming gebracht.

Indien uw gasten belangrijke items bij hebben, wordt hier uiteraard ook de nodige zorg aan besteed. Neem contact op voor uw evenementenvervoer!

PERSONAL CHAUFFEUR

Driving. We Take it personally!

CARS

Mercedes E Class

Mercedes S Class

Mercedes V Class

CONTACT US

Tervuursesteenweg 63
1981 Hofstade
Belgium

+32 (0) 487 37 70 76

info@personalchauffeur.be